• 0722 - 39 69 59
  • info@descarc.ro

Politica de retur

POLITICA DE RETUR

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv imediat la încheierea contractului.

Termenul de retur este timpul dintre lansarea comenzii și emiterii facturii fiscale, si anume 60 de secunde = 1 minut pentru că produsul nostru este disponibil imediat ce se încasează contravaloarea lui.

Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale şi nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acesteia.

Monasi Cursuri si Consultanta S.R.L va înapoia contravaloarea produselor în cel mai scurt timp posibil de la primirea cererii in scris a returnării serviciului.

Excepție de la această politică este oricare contract personalizat.

Definiţia contractului de vânzare: orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât şi servicii.
Exercitarea dreptului de retragere pune capăt obligaţiilor părţilor contractuale si clientul se angajeaza sa nu foloseasca documentul in nici un fel intrucat returul retrage dreptul de folosinta si de proprietate a documentului.

Vă reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul Monasi cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

  • prin apel telefonic la 0722 – 39 69 59
  • prin e-mail la adresa: info@descarc.ro
  • prin posta sau curier la adresa: Acățari, nr. 275, Mureș

 

Reducere de 30% la prima descărcare?

X
0
    0
    Coș
    Coșul este golMagazin